"Ajo që qeveris botën nuk është as forca, as ligji, por është mirësjellja dhe edukata" N.Frasheri

Gjimnazi Hasan Nahi

First Feature Image

Shkencat në Anglisht

Lëndët shkencore si Biologjia, Kimia, Matematika, Fizika e informatika, ligjerohen në Gjuhën Angleze

Lexo më shumë
First Feature Image

Shoqërorët në Shqip

Lëndët shoqërore si Gjeografia, Historia, ligjerohen në Gjuhen Shqipe.

Lexo më shumë
First Feature Image

Lëndë morale

Plotësim i kurikulës me lëndë morale, pajisë nxënësit me njohuri rreth etikës, mirësjelljes e moralit.

Lexo më shumë

  Aktivitetet e fundit

 • Post Image

  Report Cards

  Dear students of 10A and 10B,
  Your report cards for 10th grade will be ready on the 20th of June (this […]

 • Post Image

  Shëtitja e grupit të olimpiadave në Brukse

  Atomiumi, Mini-Europa, Ndërtesat e Bashkimit Europian, Komisionit Evropian Qendra Dam, Body Worlds, The Dungeon dhe shumë eksperienca të tjera nuk […]

 • Vizita e ambasadores së Kosovës, zn.Vjosa D

  Ambasadorja e Kosovës Dr.Vjosa Dobruna vizitoi projektet e Kosovës në garat INESPO, Hagë. Zn.Dobruna, pasi që ndëgjoi prezentimin e projekteve, […]

Qka mendojnë të tjerë

Qka mendojnë të tjerë

testimonial-image
Qka mendojnëtë tjerë hasannahi.com

Gjimnazi Hasan Nahi

Translate »
Close
Na pëlqeni faqen tonë në Facebook